INFONET-468X60-BANNER

Savremena obrada metala – ALEDJO

27.02.2015. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće ALEDJO DOO od male zanatske radionice osnovane daleke 1967. godine koja se bavila kovačkim uslugama i bravarijom, prerasta u mašinsko-kovačku radionicu 1992. godine, pa sve do 2006. kada radionica izrasta u metaloprerađivačko preduzeće. Danas preduzeće ALEDJO DOO poseduje impozantan mašinski park koji čini preko 20 mašina, i to mašine za: struganje, glodanje, bušenje, razvrtanje, dubljenje, kovanje i zavarivanje.

Specijalnost preduzeća ALEDJO su raznovrsnost usluga-izrade pojedinačnih i maloserijskih delova iz oblasti održavanja. Postoji niz projekata na kojima firma radi kao što su transportni sistemi, sistemi prenosa snage, prehrambena i laboratorijska oprema, delovi iz auto industrije, delovi poljoprivredne mahanizacije, sistema konstrukcija, elementi raznih postrojenja i utenzilija.

Preduzeće ALEDJO se pored održavanja i izrade prototipa bavi izradom građevinske bravarije u elementima konstruktivnog tipa prema priloženoj situaciji i gde god postoji kompleksnost uslova uz posredstvo inženjerskog kadra koji se bavi projektovanjem i konsaltingom po situacijama. O tome svedoče brojne aplikacije i sadržaji raznih elemenata i delova kako u pojedinačnim, maloserijskim, tako i u delovima industijskog tipa koje je firma radila isključivo kao podizvođač za brojne poznate firme.

Pored građevinske bravarije firma se bavi izradom detalja i elemenata vezanih za uređenje enterijera i eksterijera od raznih vrsta metala i kombinacije drugih materijala prema priloženim crtežima ili željama investitora. Zahvaljujući upotrebi modernih softverskih alata moguće je prilagoditi se svim potencijalnim varijacijama.

Projekti na kojima preduzeće ALEDJO uspešno radi poslednjih godina, kao što su transportni sistemi, sistemi prenosa snage, prehrambena i laboratorijska oprema, delovi iz auto industije, delovi poljoprivredne mehanizacije, sistemi konstrukcija, elementi raznih postrojenja i utenzilija, su garancija kvaliteta njihovih usluga.

Da bi se prilagodili sve većim zahtevima i potrebama tržišta, kako u izradi tako i u doradi novih delova, dosta su uradili na povećanju kvaliteta i brzine izrade. U proteklih par godina uložili su značajna sredstava u obnavljanje mašinskog parka i nabavku modernih softverskih alata.

Uporedo sa ulaganjem u mašinski park konstantno investiraju u stručno usavršavanje zaposlenih kako bi bili spremni na sve potencijalne zahteve tržišta. Takođe permanentno prate razvoj i zahteve savremenih tehnologija u obradi metala.

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;