INFONET-468X60-BANNER

Gradite uspešno s firmom PERI

20.02.2015. | Gradjevinarstvo.rs

Već više od 45 godina PERI važi za kompetentnog partnera u oblasti izrade i primene sistemskih oplata i skela. Porodičnu firmu, sa sedištem u Weißenhornu, gde se nalazi i glavni razvojno-proizvodni centar, osnovao je 1969. godine gospodin Artur Schwörer, a danas se ona ubraja u jednu od 50 najboljih u Bavarskoj.


PERI poslovni kompleks, Šimanovci

Njeno ime je izvedeno od grčke prepozicije „peri“ (oko, okolo). Od 1974. PERI se strateški širi na nove zemlje i nova tržišta. Pored 20 filijala u Nemačkoj, 53 ćerka-firme i 110 efikasnih logističkih centara sa više od 6.700 zaposlenih pokrivaju gradilišta na preko 95 nacionalnih tržišta širom sveta, obezbeđujući efikasnost na tržištu i blizinu klijentu. Dolaskom firme PERI u Srbiju 2003. godine uvedeni su novi standardi u oblasti oplata i skela. Inovativna tehnologija privukla je veliki broj klijenata iz oblasti građevinarstva.

Inteligentno osmišljeni proizvodi najboljeg kvaliteta

PERI nudi odgovarajuća rešenja oplata i skela za svaku građevinu i sve vrste betonskih radova. Razvijaju nove proizvode za primene u kojima uočavaju potencijal za racionalizaciju. Na taj način nastaje fleksibilna sistemska oprema, sa ubedljivim i praktičnim detaljima, koja već dugi niz godina drži primat na tržištu. Njen visok kvalitet obezbeđuje isplativu investiciju. Zahvaljujući njemu, proizvodi imaju dug vek trajanja i visok stepen efikasnosti. Oprema izrađena od čelika, drveta i aluminijuma podložna je strogoj i stalnoj proveri kvaliteta i poseduje ateste i sertifikate ovlašćenih institucija.


PERI izložbeni prostor, Šimanovci

Usluga inženjeringa shodno potrebama klijenta

Uspeh kompanije PERI ne proističe samo iz velike inovatorske snage u oblasti razvoja proizvoda, nego i iz rane internacionalizacije kao i dostignuća i stručnosti zaposlenih. Danas, zahvaljujući iskustvu i znanju preko 900 PERI inženjera širom sveta, nastaju stambeni, industrijski i poslovni objekti, neboderi, tornjevi, mostovi i tuneli. Svoja stručna iskustva koriste kako bi, na osnovu najboljih mogućih rešenja, podržali građevinske firme prilikom realizacije njihovih projekata.

Ekonomično izvođenje radova

PERI nudi mogućnost kako iznajmljivanja tako i prodaje sistema oplata i skela. Pogotovo kombinacija ove dve opcije omogućava ekonomičnu realizaciju projekata. Rešenja oplata i skela na jednom mestu predstavljaju jednu od ključnih prednosti za njihove klijente. Njihovi stručni savetnici i supervizori pružaju podršku osoblju na gradilištu, kako bi se PERI oprema koristila na što efikasniji način. Pritom uvek imaju u vidu troškove i sigurnost ljudi na gradilištu.


Predmontaža elemenata oplate, PERI Šimanovci

Podrška na licu mesta

PERI planira i isporučuje neophodne količine materijala na gradilište, od tačno isečenih šperploča malog formata, do kompleksnih jedinica oplate. Benefit njihovih klijenata su brza raspoloživost, blagovremena isporuka čak i većih količina materijala kao i realizacija nestandardnih geometrijskih formi elemenata i uz sve to prednost jasno kalkulisanih i transparentnih troškova. Istovremeno se izbegavaju skupe improvizacije na gradilištu usled nedostupnosti adekvatne opreme ili materijala. Kvalitet izvođenja radova se time značajno poboljšava.

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;