BOMIS TRADE & MARKETING
BOMIS TRADE & MARKETING
11147 BEOGRAD, SRB
VODOVODSKA 160

011 2399 950
011 2399 955
064 6403 089, KRUŠEVAC-SERVIS
MIHAJLO JAKŠIĆ, direktor

BOMIS TRADE & MARKETING

Preduzeće BOMIS je osnovano pre više od 25 godina, tačnije 1991. godine i ubrzo je počelo da radi na polju građevinske mehanizacije.

Krajem 90-ih godina počinju saradnju sa renomiranim proizvođačem FIAT-HITACHI, današnjim NEW HOLLAND, što predstavlja i svojevrsnu prekretnicu.

Prateći trendove na tržištu, trudili su se da uvek budu prisutni i u ovih 20-ak godina prošli su period od kada je tržište mašina u Srbiji bilo malo i u formiranju pa do njegovog otvaranja i ekspanzije.

Toliko se toga promenilo u ovom periodu da je teško vući paralele i izvoditi zaključke. Danas su na tržištu prisutni mnogi domaći i strani izvođači radova, koristi se mnogobrojna oprema raznih proizvođača, banke i lizing kompanije su sve prisutnije, što sve dovodi do sazrevanja tržišta i velikog izbora mogućnosti.

U aktuelnim uslovima koji bi se mogli nazvati i donekle kriznim, iste prihvataju kao realnost koja podrazumeva da je većina pravnih subjekata pred velikim izazovima da vodi kompanije i veruju da svakome treba pravi put do rešenja situacije i mogućnosti da posluje na tržištu i obavlja svoju delatnost. Zbog toga u preduzeću Bomis smatraju izuzetno važnim i može se reći da je njihov svojevrsni moto: da je njihova obaveza da budu deo rešenja, nikako deo problema.

Veruju da su kroz stečena znanja i iskustva formirani u preduzeće koje je u potpunosti posvećeno rešavanju zadataka od strane korisnika, bilo da je u pitanju nabavka opreme, priključnih uređaja, delova ili servisiranje i održavanje, gde oni mogu da ponude najbolja i najoptimalnija rešenja.