INFONET-468X60-BANNER
TARKETT SEE - Showroom Beograd
TARKETT SEE - Showroom Beograd
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
JURIJA GAGARINA 20R, LOK. 9

064 8557 027

TARKETT SEE - Showroom Beograd

Kompanija Tarkett je jedan od vodećih svetskih proizvođača podova uz bogatu istoriju preko 130 godina. Tarkett-ova usmerenost ka kupcima, iskustvo i posvećenost inovacijama nastavljaju da obezbeđuju čvrst dokaz vizije njenih ljudi i njihove želje da neprestano pronalaze nova rešenja.

Ako ste arhitekta, dizajner enterijera, Tarkett partner u prodaji - pronađite showroom u Beogradu na adresi Jurija Gagarina 20R, lokal 9, kako bi Tarkett pronašao najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte.

Tarkett nudi rešenja za sve prostore kao što su: stambeni, ugostiteljski, prodajni, poslovni objekti, obrazovne i zdravstvene ustanove i prostori za sport.  Uverite se u kvalitet i primenu velikog broja Tarkett rešenja u svim segmentima.

Tarkett SEE Showroom – Beograd je idealan prostor za sve potrebne konsultacije ili informacije. Saznajte više o proizvodima: LVT, vrhunski višeslojni parket, linoleum, sportski podovi i mnogi drugi. Da li imate pitanja u vezi sa karakterističnim zahtevima arhitektonskih projekata, dizajnom enterijera, o prodaji i slično? Pronađite odgovor u Tarkett Showroomu, gde možete pogledati i željene uzorke podova i upoznati se sa njihovim karakteristikama.

* sve posete se unapred zakazuju telefonom do 16h ili na e-mail

KATEGORIJE