GATES
GATES
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
TRŠĆANSKA 21

011 3169 571
011 3169 572
011 3077 426
011 3713 680
NATAŠA JOVANOVIĆ, direktor

GATES

Kompanija GATES je osnovana 1992. godine. U dugoj tradiciji firma je proširila paletu proizvoda u tolikoj meri da je postala vodeća kompanija u regionu. Firma GATES se nalazi u Zemunu. Kancelarije su smeštene u zgradi fabrike satova Insa, dok je proizvodni pogon organizovan na površini od 700 m² sa najsavremenijom opremom i mašinama za proizvodnju.

Bavi se proizvodnjom industrijskih i garažnih vrata napravljenih od kompaktnih „sendvič“ panela sa toplotnom i zvučnom izolacijom, kao i automatizacijom kliznih i zaokretnih kapija. Pored navedenog bavi se i sistemima za zatvaranje prostora - protokolizacija (prolazi i parking mesta), automtske rampe, automatski stubići; parking sistemima; senzorskim automatskim vratima za ulaz u poslovne objekte, banke, markete. Od 2012. godine proizvodi pvc i aluminijumsku stolariju.

Menjanjem potreba tržišta i stalnim praćenjem tokova potražnje od 2014 godine počela je sa kampanjom prodaje mašina za brizganje plastike poznatog svetskog proizvođača Arburg iz Nemačke.

Evropski standardi njenih prizvoda se oslanjaju, jednim delom, na višegodišnju saradnju sa vodećim svetskim kompanijama. Italijanska kompanija BFT, Metecno kao i Doco International iz Holandije su kooperanti i snadbevači firme GATES od 1993. godine. Kao generalni distributeri automatike za Srbiju firme BFT može da vrši snadbevanje kompletnog programa tog, vodećeg, svetskog proizvođača automatike, po najboljim uslovima.

Poslovna politika firme GATES se ogleda i u organizaciji poslovnih banketa na kojima predočava klijentima svoj način rada, upoznaje se sa saradnicima, kupcima, dobavljačima, a sve to u cilju podizanja kvaliteta poslovanja. O profesionalnosti i visokom kvalitetu usluga koje pruža najbolje svedoči referentna lista koja broji veliki broj prestižnih firmi. Među njima su: kliničko – bolnički centri, ministarstva, granični prelazi, autobuske stanice, mnogobrojne pumpe…