SAFETYSOLUTIONS
SAFETYSOLUTIONS
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
NEHRUOVA 51 A LOK. 9

069 1121 121
069 1121 296
069 1121 545
069 1121 242

SAFETYSOLUTIONS

Kompanija  SAFETY SOLUTIONS je ime pod kojim su objedinjeni programi zasnovani, uglavnom, na zaštiti zdravlja, sprečavanje povreda, omogućavanju lakšeg života ljudima sa posebnim potrebama i invalidima, zaštiti na radu i opštoj bezbednosti ljudi, dece i životinja.

Počela je pre više od decenije sa proizvodnjom dečjih igrališta i igraonica, na otvorenom i zatvorenom, pod imenom PLAY KIDS i postala prepoznatljiva po kvalitetu i dugotrajnosti igrališta iz programa. Iza nje je veliki broj opremljenih dečjih igraonica i rođendaonica kao i mnoštvo spoljašnjih dečjih igrališta, parkova, školskih dvorišta i vrtića kao i specijalnih programa namenjenih deci sa otežanim kretanjem i posebnim potrebama.

Pod imenom ECOGUMA, proizvodi gumene ploče i livene gume. Ove gumene ploče imaju višestruku namenu i, pored upotrebe na dečjim igralištima, imaju primenu i u drugim oblastima. Postavljaju se u teretanama, fitness centrima, kros fit klubovima, klubovima borilačkih sportova, kao podloga na terenima za košarku, fudbal, odbojku, postavljaju se pored bazena, na atletskim i trim stazama I u mnogim drugim sportovima. U ponudi su i gumene ploče čija je namena postavljanje u fabračkim halama, u proizvodnji i osnovni cilj im je sprečavanje povreda na radu. Pored proizvodnje gumenih ploča, ECOGUMA se bavi i livenjem gume u raznim bojama i granulacijama i takva podloga ima takođe višestruku namenu, od primene na dečjim igralištima i u parkovima, do livenja na sportskim terenima i mnogim drugim primenama. Proizvodnja se nalazi u EU i poseduje sve sertifikate o kvalitetu I bezbednosti.

Slogan kompanije SAFETY SOLUTIONS je Bezbednost je najbolja investicija.

Kroz program „TAKTILNE STAZE“ počela je proizvodnju i postavljanje staza vodilja za slepe i slabovide osobe. Pored taktilnih staza u ponudi su i dr. proizvodi koji omogućavaju lakše kretanje i funkcionisanje ljudi sa invaliditetom. Tu spadaju rampe za invalide, gelenderi, specijalne slavine, uređaji sa pojačavanje zvuka i dr.

Tokom dugogodišnjeg rada na poslovima proizvodnje raznih programa koji se bave zaštitom zdravlja i sprečavanjem povreda, firma je uvidela da klizave podloge predstavljaju veliki problem pri kretanju građana. U okviru programa „PROTIVKLIZNA ZAŠTITA“ nudi rešenja u sprečavanju klizanja na raznim površinama. Ta rešenja su ugradnja protivkliznih gritova kao i tretiranje klizave površine „ANTISLIP“ premazom kao i hemijskim tretmanom.

Kako bi se zaokružila priča zasnovanu na zaštiti zdravlja i bezbednosti, u ponudu je i „BACTERYFREE“ program, zasnovan na antibakterijskoj i antimikrobalnoj zaštiti. U okviru „BACTERYFREE“ programa, nude se rešenja u sprečavanju širenja zaraza, zaštiti zdravlja dece i odraslih i bezbedno funkcionisanje i rad u raznim uslovima.

Nudi preparate koji će pružiti najbolju zaštitu od bakterija i mikroorganizama, kao i prečišćivače vazduha, UV sterilne lampe i druga rešenja.