NAJEVROPLJANIN
NAJEVROPLJANIN
21101 NOVI SAD, SRB
ISE BAJIĆA 4

021 523 124
065 6731 892, ADMINISTRACIJA I PRODAJA
063 7728 629, NABAVKA
021 523 124
ĐURĐINA PROKIĆ, administracija i prodaja
DRAGAN VOLAŠ, nabavka

NAJEVROPLJANIN

Najevropljanin d.o.o. se bavi izgradnjom stambenih i nestambenih zgrada. Preduzeće nastaje 2011. godine, kao logičan sled dugogodišnjeg prisustva generalnog direktora i osnivača, Marka Carića, u građevinarstvu i dobijanja prestižne nagrade „Najevropljanin" za doprinos u razvoju preduzetništva.

Ono što izdvaja ovu kompaniju su vrhunski materijali i izvođači radova, inovativna i funkcionalna arhitektonska rešenja, ali pre svega sigurnost, jer su svi objekti uknjiženi. Kompanija Najevropljanin se potrudila da svojim objektima, čija su dvorišta oplemenjena zelenilom, a hodnici prirodnim osvetljenjem, da pečat arhitekturi naselja Telep. Stanovnici Novog Sada su prepoznali trud kompanije i uz visok stepen poverenja koji uživa među kupcima, nije iznenađenje što većinu stanova proda dok je objekat još u fazi izgradnje.

Kompanija je do sada izgradila 8 stambenih i stambeno poslovnih objekata, u fazi izgradnje su zgrade u Mornarskoj 44 i Banijskoj bb, dok ovog leta planira početak stambeno-poslovnog objekta na početku Bulevaru Patrijarha Pavla.

Moto je: Nikada se ne zadovoljavamo postignutim, već uvek težimo boljem i višem!