MARCOM-PLAST DOO
MARCOM-PLAST DOO
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
GANDIJEVA 5, LAMELA B, LOK. 3

011 4127 058
060 4127 058
060 4127 059
060 3172 714, SERVIS
MARKO ZEKIĆ

MARCOM-PLAST DOO

Marcom-plast d.o.o. je ovlašćena firma iz Beograda, koja se bavi od 2010 godine uvozom, distribucijom, servisiranjem i drugim uslugama koje pokrivaju proizvodni program švajcarske kompanije Leister koja je već godinama svetski lider u zavarivanju plastike i industrijske primene toplog vazduha. Proizvodi kompanije Leister su  jednostavni za rukovanje, pouzdani i pružaju visoku brzinu zavarivanja uz podešavanje temperature i brzine za maksimalnu efikasnost.

Alati firme Marcom-plast se koriste u procesu izrade krovova, bilborda, banera, građevini, tunelima, zavarivanju plastike, podovima...Takođe u svom proizvodnom programu nudi laserske i mikro sisteme sa velikim učinkom.

Godine iskustva u zavarivanju plastike i industrijskoj procesnoj industriji Marcom-plast čini idealnim partnerom. 

Marcom-plast d.o.o sa svojim timom konstantno učestvuje na konferencijama-trening obukama koje organizuje Leister Technologies AG i posvećena je konstantnom razvoju i usavršavanju kako postojećih proizvoda tako i same firme, o čemu svedoče brojni sertifikati kompanije Leister „Plastic Welding”, „Process Heat” i „Repair Training”. Rezultat ovoga je da saradnici firme Marcom-plast dobiju visoki kvalitet i pouzdanost u radu sa Leister uređajima.

MI ZNAMO KAKO - da sa našim timom opravdamo Vaše poverenje i da u svakom momentu pružimo najbolju i najbržu tehničku podršku!