Gradjevinarstvo

Početna  |  O nama  |  Oglašavanje  |  Unos podataka  |  Kontakt  |  English
      >>> Uputstvo za pretragu        
     Kategorije
Konstrukcije
Krovni pokrivači, oblaganje, stolarija
Završna obrada, enterijer
Kućne instalacije
Pejzaž i uređenje okoline
Usluge, mašine, alat
    Vesti
    Tekstovi
    PROMO tekstovi
    Zanimljivosti
    Regulativa
    Komentari
    Ankete
    Mali oglasi
alat beton blok boje cement crep čelik drvo elektrooprema energetska efikasnost enterijer fasade građevinske mašine grejanje hidroizolacija izgradnja izvođenje građevinskih radova kamen kapije kontejner krov legalizacija lepak mašine metal montažne kuće most ograde opeka oplate pametne kuće panel parket plafoni podovi pregradni zidovi profili projekat prozori sajam skele spušteni plafoni tende termoizolacija vrata zelena gradnja

PVC okovi i aluminijumske ograde i gelenderi (LYCTUM)

25.03.2008. | Build magazin

LYCTUM d.o.o. posluje u saradnji sa grupom TEMPO 96 iz Skoplja. Osnovna delatnost firme je prodaja aluminijumskih profila i okova za ograde i gelendere. Od vrhunskih proizvođača sa kojima sarađuje izdvajamo sledeće: Ni-TA, SARAY, G-U, WinkHAUS i HAUTAU.

Aluminijumske ograde i gelenderi doskora nisu u dovoljnoj meri bili zastupljeni na tržištu Srbije, bar ne u onoj meri u kojoj to svakako zaslužuju. Budući da je prvenstveni razlog neinformisanost tržišta, ali i čitave populacije o njima, ovom prilikom vam predstavljamo sve njihove prednosti u odnosu na slične proizvode iz ove kategorije, izrađene od srodnih materijala, tj. metala.

Okružite se luksuzom

Izgled aluminijumskih ograda i gelendera, koji imaju sve estetske i kvalitativne odlike luksuza, svrstava ove proizvode u klasu materijala kao što su inox i prohrom, ali je u isto vreme cena daleko pristupačnija. Posebna prednost aluminijumske bravarije u funkciji ograda i gelendera jeste jednostavna ugradnja, i ono što je korisnicima posebno važno – lako održavanje.

Aluminijum, kao materijal pogodan za oblikovanje, obezbeđuje širok asortiman ovih proizvoda (oblika, dužina, profila...), a naročito okova za ograde i gelendere.

Okove za aluminijumske ograde takođe možete pronaći u raznovrsnoj ponudi preduzeća Lyctum. Oni su tako dizajnirani i konstruisani da vam omoguće jednostavno kombinovanje nekoliko različitih modela profila ograda i gelendera. Na ovaj način sloboda prilikom izbora i ugradnje vaše ograde iz snova zaista nema ograničenja.

U želji da popularizuje i predstavi u pravom svetlu ograde i gelendere od aluminijuma, ne samo u Srbiji već i na tržištu čitave bivše SFRJ, Lyctum na domaćem tržištu nastupa sa najnižim cenama u branši. Ovo je moguće zahvaljujući partnerskom dogovoru sa firmom Ni-TA iz Istanbula, značajnim imenom iz ove grane bravarije u građevinarstvu.

Okovi za PVC stolariju

Sekundarna delatnost Lyctuma je uvoz okova za PVC stolariju:

  • G-U – odličan kvalitet, veoma niske cene okova za PVC stolariju
  • WinkHAUS – okov za PVC stolariju vrhunskog kvaliteta
  • HAUTAU – klizni sistemi za otvaranje (popularni kombi sistem)
  • ITO – brave, cilindri i usporivači za vrata
  • LYCTUM – rukohvati za aluminijumska vrata: bela, mat i visoki sjaj, Elephant 3D šarke za PVC vrata, ručice za prozore.

Lyctum želi da bude lider na tržištu Srbije u svim segmentima svog poslovanja. U skladu sa tim, sve dodatne informacije možete pronaći na sveobuhvatnoj internet prezentaciji ili se obratiti putem telefona direktno direktoru prodaje Ratku Prokiću.

 


 
 


Ukoliko bi vlada subvencionisala obnovljive izvore energije, da li biste postavili te sisteme u vašem domu?Rezultati

Prijava za newsletter


Parket i sve za parket, laminat i lajsne

Izrada tehničke dokumentacije

Velika ponuda kreveta švajcarskog brenda My Crib po veoma povoljnim cenama

Vrtna oprema

Hidroizolacija i zaštita od vode i vlage

Izrada i montaza prohomskih inox ograda, kapija rukohvata

Folije za stakla - Corona

Hidroizolacija sa garancijom i do 100 godina, sve sanacije podzemnih voda

Parket troslojni

Nadstresnice - ograde
© 2002-2014 Gradjevinarstvo.rs  /  Construction.rs