Gradjevinarstvo

Početna  |  O nama  |  Oglašavanje  |  Unos podataka  |  Kontakt  |  English
      >>> Uputstvo za pretragu        
     Kategorije
Konstrukcije
Krovni pokrivači, oblaganje, stolarija
Završna obrada, enterijer
Kućne instalacije
Pejzaž i uređenje okoline
Usluge, mašine, alat
    Vesti
    Tekstovi
    PROMO tekstovi
    Zanimljivosti
    Regulativa
    Komentari
    Ankete
    Mali oglasi
alat beton blok boje cement crep čelik drvo elektrooprema energetska efikasnost enterijer fasade građevinske mašine grejanje hidroizolacija izgradnja izvođenje građevinskih radova kamen kapije kontejner krov legalizacija lepak mašine metal montažne kuće most ograde opeka oplate pametne kuće panel parket plafoni podovi pregradni zidovi profili projekat prozori sajam skele spušteni plafoni tende termoizolacija vrata zelena gradnja

PERI OPLATE - sistemske oplate i skele za sve vrste betonskih radova

12.02.2013. | Gradjevinarstvo.rs

PERI je vodeći svetski proizvođač sistemskih oplata i skela za sve vrste betonskih radova. Od svog osnivanja 1969. godine do danas, PERI se razvio u kompaniju koja posluje širom sveta. Glavni razvojno-proizvodni centar nalazi se u Weissenhornu, južna Nemačka. Pored centralnog sedišta, 48 internacionalnih filijala sa velikim brojem ekspozitura i preko 100 logističkih lokacija obezbeđuju efikasnost na tržištu i blizinu klijentu.

Orijentisani smo na racionalizaciju potencijala gradilišta i stalno razvijamo nove sisteme, kako bi obezbedili brži i sigurniji rad. Rezultat su testirani proizvodi, jednostavni za upotrebu i maksimalno fleksibilni, kako bi se smanjili troškovi.

Na optimalna rešenja oplate i skela za svaki konstrukcijski zadatak utiče veliki broj faktora i pratećih uslova, koji se jako razlikuju u zavisnosti od projekta i regiona. Mi zato posmatramo načine i postupke gradnje u najrazličitijim zemljama i razvijamo, za ta tržišta prilagođene, ili sasvim nove proizvode i sisteme. Rezultat je širok spektar proizvoda koji se mogu optimalno primeniti u zavisnosti od projekta, a shodno zahtevima tržišta i klijenata.

INOVACIJE

Praktično za svako gradilište
Ojačanje u vidu čelične kape na VT 20K nosačima koje obezbeđuje duži vek upotrebe, podupirač PEP Ergo koga karakteriše velika nosivost i višestruko primenljiv program kosnika, nude prednosti za gotovo svaki projekat.

MAXIMO
Primenom MX tehnologije ankerovanja, gde se ankeri postavljaju samo sa jedne strane, postiže se značajna ušteda vremena u montaži oplate. U međuvremenu, MAXIMO se potvrdio na mnogim gradilištima, a sistem je proširen i poboljšan novim detaljima.

VARIODECK
Modularni sto velike površine, sa čeličnim podupiračima omogućava izuzetno brzu montažu oplate i premeštanje, sa opciono integrisanim rešenjem za oplatu greda.

RCS ML lift za materijal
Samopodižuća platforma za premeštanje oplate ploča na više etaže, sa mogućnošću dve varijante konstrukcije.

VARIOKIT
PERI nudi mnogobrojna, fleksibilna i sveobuhvatna rešenja na bazi VARIOKIT modularnog sistema za inženjersku gradnju u svim oblastima, između ostalog oplatu venca mosta na šinama.Tagovi: oplata, skela


 
 


Ukoliko bi vlada subvencionisala obnovljive izvore energije, da li biste postavili te sisteme u vašem domu?Rezultati

Prijava za newsletter


Ekskluzivne vile – kuće snova!

Pletena žica, stubovi, ograđivanje placeva

Bukov parket

Molersko fasaderski radovi

Motori za kapije

Gradjevinski radovi

Građevinska lift dizalica, monofazna

Slavine i baterije za kupatilo

Otapanje snega i leda

Uređenje stana, moderni zidovi, dekoracija
© 2002-2014 Gradjevinarstvo.rs  /  Construction.rs