Gradjevinarstvo

Početna  |  O nama  |  Oglašavanje  |  Unos podataka  |  Kontakt  |  English
      >>> Uputstvo za pretragu        
     Kategorije
Konstrukcije
Krovni pokrivači, oblaganje, stolarija
Završna obrada, enterijer
Kućne instalacije
Pejzaž i uređenje okoline
Usluge, mašine, alat
    Vesti
    Tekstovi
    PROMO tekstovi
    Zanimljivosti
    Regulativa
    Komentari
    Ankete
    Mali oglasi
alat beton blok boje cement crep čelik drvo elektrooprema energetska efikasnost enterijer fasade građevinske mašine grejanje hidroizolacija izgradnja izvođenje građevinskih radova kamen kapije kontejner krov legalizacija lepak mašine metal montažne kuće most ograde opeka oplate pametne kuće panel parket plafoni podovi pregradni zidovi profili projekat prozori sajam skele spušteni plafoni tende termoizolacija vrata zelena gradnja

Limovi za pokrivanje trajnih krovova (INM)

13.04.2010. | Build magazin

U aprilu 2010. godine INM izlazi na sajam kao vodeći proizvođač trapeznih limova, sa širokom lepezom proizvoda koje smo tokom 2009. godine predstavljali u Build magazinu: dobro poznate profile TR 40/245, TR 10/185, TR 154 i Mediteraneo (čija je promocija bila na Sajmu građevinarstva u Beogradu 2009. godine).

Sajamsku premijeru 2010. godine u Beogradu imaće profil Piano koji smo detaljnije predstavili u prethodnom broju, a sada vas podsećamo na njegove osnovne karakteristike.

 

Piano profil – elegancija
jednostavnosti

Piano je sasvim nov proizvod na tržištu Srbije kada je reč o pokrivanju limovima. On je zamena za klasične falcovane limove, od kojih ga, pre svega, izdvaja jednostavnost ugradnje na objektu.

Spajanje limenih profila na klik, ne samo da odvaja Piano od klasičnih sistema, već ga svrstava u red profila koji će sve veću primenu nalaziti u budućnosti.

Univerzalnost ovog proizvoda ogleda se u širokom polju primene, jer, bez obzira na površinu ravni na kojoj se postavlja, oblik, arhitekturu i tip namene i konstrukcije objekta, može biti primenjen na krovovima i fasadama podjednako jednostavno i adekvatno.
Poseban princip spajanja traka lima odlikuje se jednostavnošću, ali i bezbednošću, klasično pričvršćene limene obloge. Najveća prednost u odnosu na druge sisteme oblaganja limovima jeste u estetici fasadne, zidne ili krovne obloge – Piano obloga u potpunosti sakriva vijke.

Kačenjem na klik nije ni u najmanjoj meri ugrožena bezbednost pokrivene površine. Limovi su spojeni vijkom za krovnu konstrukciju ali sam preklop vrši se jednostavnim postavljanjem dva falca jedan na drugi i pritiskanjem dok veza ne legne.

Izbor materijala mora ostati deo ponude za investitore jer brzina i cena ne mogu biti jedini aduti. Tako se i za Piano profil mogu koristiti različite vrste limova – čelični pocinkovani, aluminijumski ili bakarni lim.

Ostale informacije i detalje u vezi sa montažom limova, svih potrebnih specifikacija, tehničkih prikaza sa paletom boja i završnom obradom Piano profila možete preuzeti na sajtu INM, ili se raspitati direktno kod proizvođača.

INM INOVACIJE

Zahvaljujući razvoju tehnologije i procesa rada, kompanija INM uspešno prati sve tehnološke inovacije i na taj način održava poziciju lidera u svojoj profesiji.

Jedan od znakova stalnog napredovanja kompanije jeste i to što ove godine izlaze na tržište sa novim proizvodima u svojoj ponudi.

Inovaciju za 2010. godinu predstavljaju dva nova profila:

  • TR 18 koji je već poznat na tržištu
  • TR 85.

TR 85 je novi i jedinstveni proizvod na našem tržištu, namenjen za velike objekte sa ravnim krovom, čiju proizvodnju u INM-u najavljuju za avgust 2010. godine.

Svi proizvodi iz ponude preduzeća INM biće izloženi na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu, od 13. do 17. aprila, u Hali 4.

 


 
 


Ukoliko bi vlada subvencionisala obnovljive izvore energije, da li biste postavili te sisteme u vašem domu?Rezultati

Prijava za newsletter


Kaljeve peci

Alu gelenderi

Bravarske rozetne i poklopci

Oprema za bazene

Na prodaju gips elektricarski, alabaster , modelarski...

Bravarski radovi povoljno

Staklorezacke usluge svih vrsta

Građevinska bravarija i limarija

Masinsko malterisanje i demit fasade

Ovlasceni elektricar
© 2002-2014 Gradjevinarstvo.rs  /  Construction.rs