Gradjevinarstvo

Početna  |  O nama  |  Oglašavanje  |  Unos podataka  |  Kontakt  |  English
      >>> Uputstvo za pretragu        
     Kategorije
Konstrukcije
Krovni pokrivači, oblaganje, stolarija
Završna obrada, enterijer
Kućne instalacije
Pejzaž i uređenje okoline
Usluge, mašine, alat
    Vesti
    Tekstovi
    PROMO tekstovi
    Zanimljivosti
    Regulativa
    Komentari
    Ankete
    Mali oglasi
alat beton blok boje cement crep čelik drvo elektrooprema energetska efikasnost enterijer fasade građevinske mašine grejanje hidroizolacija izgradnja izvođenje građevinskih radova kamen kapije kontejner krov legalizacija lepak mašine metal montažne kuće most ograde opeka oplate pametne kuće panel parket plafoni podovi pregradni zidovi profili projekat prozori sajam skele spušteni plafoni tende termoizolacija vrata zelena gradnja

Hidroizolacioni premazi i penetrati (DRAMIN)

20.01.2009. | Build magazin

U zavisnosti od potreba investitora i izvođača radova, Dramin doo je razvio gamu proizvoda koji mogu uspešno da odgovore svim zahtevima modernog graditeljstva. 

Proizvodni program je zasnovan na primeni najnovijih tehnologija i na, isključivo, ekološkim rešenjima. Ovakvi proizvodi, pored toga što ne zagađuju životnu sredinu, poseduju značajno veći kvalitet, imaju duži vek trajanja i pojeftinjuju proces gradnje u odnosu na klasična rešenja hidroizolacija.

Hidroizolacija od vode i vlage

Izolit Penetrat je jednokomponentni penetracioni premaz za hidroizolaciju betonskih podova i zidova (garaže, balkoni, itd). Takođe, predstavlja i nezaobilazno rešenje u sanaciji vlage u postojećim objektima. Izolit Penetrat se može koristiti i za hidroizolaciju rezervoara za pijaću vodu (poseduje sertifikate sa svih neophodnih ispitivanja). Vodonepropustan je do pritiska vode od 7bar, paropropustan je i preko nanetog sloja može se raditi završna obrada po želji. To je proizvod sa veoma dugom tradicijom, i zaštićeno je ime u patentnom zavodu R. Srbije.

Izolit Foliflex je najnoviji hidroizolacioni premaz firme Dramin. Kombinacijom najnovijih i najkvalitetnijih polimera napravljen je visokoelastični premaz koji ima veoma široku upotrebu. Poseduje i visok stepen athezija na najrazličitije građevinske materijale – beton, blok, opeka, staklo, lim, gips-karton pa se može koristiti kako za podrume, tako i za ravne krovove, sanaciju klasične hidroizolacije, hidroizolaciju kupatila i sl.

Naneseni premaz formira sloj visokoelastične folije, zahvaljujući čemu ima i svoj drugi naziv – tečna folija.

Primena ovog proizvoda je veoma jednostavna: u pitanju je jednokomponentni proizvod u obliku paste i nije potrebno umešavanje sa vodom ili sl. Izolit Foliflex je vodonepropustan do pritiska vode od 3bar i predstavlja odličnu podlogu za postavljanje keramike, malterisanje, gletovanje i sl.

Izolit Flex Advance Elastic, dvokomponentni fleksibilni premaz za mokre čvorove, podrume, balkone, bazene. Proizvod je dobijen primenom najmodernijih polimera; vodonepropstan je do 4at pritiska vode. Druga komponenta je kombinacija cementa sa aditivima za dodatnu fleksibilnost. Predstavlja idealno rešenje po pitanju cena/kvalitet.

Proizvod se nanosi premazivanjem u dva sloja, nakon prethodnog umešavanja tečne i praškaste komponente u propisanom odnosu. Poseduje odličnu atheziju za beton, opeku, pocinkovani lim, drvo. Hidroizolacija urađena primenom proizvoda Izolit Flex Advance Elastic je izuzetno trajno rešenje, jer proizvod odlično podnosi standardni rad betona, a takođe nije podložan truljenju.

Izolit 3 Aquabound SP, tečni aditiv za beton, namenjen je modernom graditeljstvu gde sve češće postoje zahtevi za vodonepropusnim betonima koji kao takvi mogu predstavljati i jedan stepen hidroizolacije. Upotrebljava se u veoma malom procentu, svega 1-1,5% na količinu cementa, a pored vodonepropusnosti povećava krajnju čvrstoću betona i ubrzava vezivanje betona i povećava kompaktnost.  Upotrebom ovog aditiva može se betonirati i na nižim temperaturama, do 0 ºC.

 


 
 


Ukoliko bi vlada subvencionisala obnovljive izvore energije, da li biste postavili te sisteme u vašem domu?Rezultati

Prijava za newsletter


Kaljeve peci

Alu gelenderi

Bravarske rozetne i poklopci

Oprema za bazene

Na prodaju gips elektricarski, alabaster , modelarski...

Bravarski radovi povoljno

Staklorezacke usluge svih vrsta

Građevinska bravarija i limarija

Masinsko malterisanje i demit fasade

Ovlasceni elektricar
© 2002-2014 Gradjevinarstvo.rs  /  Construction.rs